A GOAT FOR A VOTE – trailer

Drie kandidaten worden gevolgd tijdens hun campagne om president te worden op een middelbare school in het kustplaatsje Kilifi (Kenia). Ieder van hen heeft zo zijn eigen redenen om te willen winnen.

Magdalene wilt laten zien dat vrouwen verschil kunnen maken in een omgeving waar macht vaak wordt uitgeoefend door mannen en waar corruptie overheerst. Harry komt uit een erg arm gezin. Wanneer hij wint zal dit betekenen dat de toekomst er een stuk rooskleuriger uit zal zien en dat hij voor zijn familie zal kunnen zorgen. Said is een geboren winnaar: lang, knap, welbespraakt en met een charmante glimlach. Verliezen is geen optie.

Twee weken lang staat de school in het teken van de verkiezingen. Speeches geven, flyers uitdelen, omkopingen en natuurlijk een overwinningslied opnemen. Wie heeft de beste kaarten om de verkiezingen te winnen?